DIENSTEN

Interieur
Pakket

inclusief wassen

Vanaf
€120

Interieur pakket

Is de binnenkant van de auto niet meer in nieuwstaat? Breng je auto dan naar Mrcarwashzeist! De complete binnenkant van uw auto zal weer showroomklaar worden gemaakt!

Hardnekkige vlekken in uw bekleding in zowel leer als stof zullen verdwijnen. Eventuele nare geurtjes in de auto zullen ook worden verholpen!

Meer informatie

Exterieur
Pakket

inclusief wassen

Vanaf
€299,99

Exterieur Pakket

Doffe en verweerde lak, gebruikerskrassen en harsstippen op de lak. Dat kunnen allemaal ergernissen zijn, waar je op een bepaald moment vanaf wilt. Wellicht bij overname van een tweedehandse auto of omdat je gewoon weer even die showroomlook voor je auto wilt ervaren. Een intensieve poetsbeurt doet wonderen voor de uitstraling van je auto.

Meer informatie

 

ALL-IN
Pakket

inclusief wassen

Vanaf
€385

ALL-IN Pakket

Is de binnen en -buitenkant van de auto niet meer in nieuwstaat? Breng je auto dan naar Mrcarwashzeist! De complete auto zal weer showroomklaar worden gemaakt!

Hardnekkige vlekken in uw bekleding in zowel leer als stof zullen verdwijnen. Eventuele nare geurtjes in de auto zullen ook worden verholpen!

De buitenkant van de auto zal worden gepoetst en polijst, zodat ook de buitenkant weer showroomklaar is!

Meer informatie

 

Koplampen
Polijsten

inclusief wassen

€34,95
Per stuk

Koplampen Polijsten

Kunststof koplampen kunnen naar verloop van tijd krassen en steenslag oplopen. Ook kunnen ze dof worden door inwerking van UV straling van zonlicht, Hierdoor neemt de lichtopbrengst sterk af. Het gevolg hiervan kan zijn dat u in het donker minder ziet en ook kan uw auto bij de APK afgekeurd worden.

Zorg daarom dat u uw koplampen polijst in plaats van dat u nieuwe koplampen moet kopen, want dan bent u veel duurder uit.

Meer informatie

 

Cabriodak
Impregneren

Inclusief wassen

€100

Cabriodak Impregneren

Zit uw cabriodak ook onder de algen? Kom langs bij MRCarwashzeist, wij reinigen uw cabriodak grondig en impregneren daarna het dak.

Door uw cabriodak regelmatig te impregneren verlengt u de levensduur van uw cabrio. Als uw cabriokap goed geïmpregneerd is, is deze namelijk niet alleen vocht-, maar ook vuilafstotend. Het doek blijft dus langer schoon.

Meer informatie

Hars
Verwijderen

inclusief wassen

Vanaf
€24,95

Hars verwijderen

Zit uw auto onder de boomhars? Neem dan de harsbehandeling. Hars beschadigt namelijk uw lak als het er te lang op blijft zitten.

Als er harsvlekken achterblijven is het aan te raden deze behandeling te combineren met het Exterieurpakket( poetsen polijsten)

Meer informatie

DIENSTEN
MR CARWASH ZEIST

Bij Mrcarwashzeist kunt u gebruik maken van vele diensten. Elk zorgen ervoor dat uw auto er weer super mooi of schoon zal uitzien!

 

Vip behandeling

inclusief wassen

Vanaf €39,99

Vip Behandeling

Een schone auto, dat wilt natuurlijk iedereen. Het vervelende hieraan is dat het u te veel tijd kost of dat u niet uw gewenste resultaat behaalt.

Kies daarom voor onze VIP Behandeling. Wij maken de auto compleet schoon terwijl u wacht

Bij een VIP-Behandeling wordt de binnen en -buitenkant van uw auto weer fatsoenlijk. Hiermee kunt u weer met een fijn gevoel in uw auto stappen!

Meer informatie

VIP Speciaal behandeling

inclusief wassen

Vanaf
€79,99

VIP Speciaal behandeling

Een schone auto, dat wilt natuurlijk iedereen. Het vervelende hieraan is dat het u te veel tijd kost of dat u niet uw gewenste resultaat behaalt. Kies daarom voor onze VIP Speciaal behandeling.

Wij maken de auto compleet schoon terwijl u wacht Bij een VIP-Behandeling wordt de binnen en -buitenkant van uw auto weer fatsoenlijk. Ook worden uw stoelen met shampoorellen gereinigd. Hiermee kunt u weer met een fijn gevoel in uw auto stappen!

Meer informatie

 

Glas
Coating

inclusief wassen

Prijs op aanvraag

Glas Coating

Minder vaak uw auto wassen en toch een schone auto, wie wilt dat nou niet!

Door middel van een glas coating zal vuil minder snel aan de lak van uw auto hechten. Het feit is dat uw auto hierdoor minder snel vuil opvangt en langer schoon blijft. Wanneer u dan toch weer eens de auto moet wassen, zal u merken dat het vuil zeer gemakkelijk van uw auto te wassen is.

Glas coatings zijn de laatste jaren zeer populair geworden in de automotive. De coatings hebben zich bewezen als krasbestendig, duurzaam, waterafstotend en natuurlijk niet onbelangrijk glans versterkend.

Meer informatie

 

Ozon
Behandeling

Inclusief wassen

Vanaf €69,99

Ozon Behandeling

Last van onaangename geuren in uw auto? U lijkt alles te hebben geprobeerd maar niks wilt natuurlijk werken omdat de stankoverlast telkens toch weer terug keert. Dit is een veelvoorkomend probleem.

Kies daarom voor de ozon behandeling, deze behandeling helpt tegen hondenlucht tot aan rooklucht

Het is aan te raden deze behandeling te combineren met een binnenreiniging.

Meer informatie