OVER ONS

OVER ONS
MR CARWASH ZEIST

Bij de grootste wasstraat in Zeist krijgen alle auto’s de aandacht die zij nodig hebben! Wij geven elke auto een persoonlijke voorbehandeling, zodat de auto en de klant stralend de wasstraat verlaat. Daarom gebruiken wij alleen de beste waxsoort in onze wasprogramma’s. Onze polishwax biedt de beste bescherming tegen invloeden van buitenaf. Polish wax vult microscopisch kleine oneffenheden en beschermt hierdoor je laklaag. Na het wassen heeft je auto weer een prachtige glans.

Met het wasprogramma ‘’NIEUW’’ heeft u een nóg beter wasresultaat dankzij onze shinetecs lakverzegeling. We polijsten en waxen uw auto en brengen een waterafstotende verzegeling aan die de lak optimaal beschermt tegen bijvoorbeeld strooizout, zuren, vogelpoep en vliegenaanslag.

Onder het genot van een kop koffie kunt u terwijl dat uw auto wordt gewassen plaatsnemen in de wachtkamer. Als u in de auto wil blijven zitten dan kan dat natuurlijk ook.

Bij het nemen van een van onze VIP-behandelingen kunt u gebruik maken van een GRATIS leenfiets van MR Carwash. Zo kunt u gerust een boodschap doen of gewoon een stukje fietsen voor als je niet stil kan zitten.