OVER ONS

OVER ONS
MR CARWASH ZEIST

Bij de grootste wasstraat in Zeist krijgen alle auto’s de aandacht die zij nodig hebben! Wij geven elke auto een persoonlijke voorbehandeling, zodat de auto en de klant stralend de wasstraat verlaat. Daarom gebruiken wij alleen de beste waxsoort in onze wasprogramma’s. Onze polishwax biedt de beste bescherming tegen invloeden van buitenaf. Polish wax vult microscopisch kleine oneffenheden en beschermt hierdoor je laklaag. Na het wassen heeft je auto weer een prachtige glans.

Met het wasprogramma ‘’NIEUW’’ heeft u een nóg beter wasresultaat dankzij onze shinetecs lakverzegeling. We polijsten en waxen uw auto en brengen een waterafstotende verzegeling aan die de lak optimaal beschermt tegen bijvoorbeeld strooizout, zuren, vogelpoep en vliegenaanslag.

Onder het genot van een kop koffie kunt u terwijl dat uw auto wordt gewassen plaatsnemen in de wachtkamer. Als u in de auto wil blijven zitten dan kan dat natuurlijk ook.

Bij het nemen van een van onze VIP-behandelingen kunt u gebruik maken van een GRATIS leenfiets van MR Carwash. Zo kunt u gerust een boodschap doen of gewoon een stukje fietsen voor als je niet stil kan zitten.

Wij zijn open!

Maatregelen corona

Wij zijn bezorgd om u, ons personeel en alle mensen om ons heen.
Om de kans op verdere verspreiding van het COVID-19 virus (Coronavirus) bij een bezoek aan de MR Carwash te minimaliseren hebben wij extra maatregelen ingevoerd, namelijk:

• U hoeft uw auto niet te verlaten en mag het raampje gesloten houden. Aangeven van wasprogramma d.m.v handgebaren.

• Alle medewerkers zijn verplicht om na ieder klantenbezoek de handen te wassen/desinfecteren dit om besmetting bij o.a. de sleuteloverdracht te voorkomen.

• Medewerkers zijn verplicht om voor én na iedere klus de handen grondig te wassen.

• Auto’s die voor een voor een behandeling de poetsplaats binnenkomen worden voor en na grondig ontsmet (stuur, versnellingspook etc.)

• Opschaling poetswerkzaamheden.

• Handen schudden is niet meer toegestaan.

• Bij ziekteverschijnselen zal het personeel thuisblijven.

• Merkt u zelf klachten? Loop dan bij voorkeur niet de Mr Carwash binnen. Uw auto kan nog steeds volledig contactloos gewassen worden bij onze carwash of de doe het zelfwasboxen 24/7 geopend.

• Onderling zal de personeel met portofoons werken.