VIP

VIP BEHANDELING

Een schone auto, dat wilt natuurlijk iedereen. Het vervelende hieraan is dat het u te veel tijd kost of dat u niet uw gewenste resultaat behaalt.

Kies daarom voor onze VIP Behandeling. Wij maken de auto compleet schoon terwijl u wacht.

Bij een VIP-Behandeling wordt de binnen en -buitenkant van uw auto weer fatsoenlijk. Hiermee kunt u weer met een fijn gevoel in uw auto stappen!

Prijs

Vanaf €54,99

Wachttijd

Circa 30 tot 45 minuten

Wachtruimte

Onder het genot van een kop koffie kunt u wachten in onze wachtruimte

Extra

Gratis leenfiets als u moet wachten

BESCHRIJVING

De auto wordt zowel van binnen als van buiten compleet gereinigd. De buitenkant wordt gewassen met wasprogramma UITSTEKEND. De binnenkant wordt compleet schoongemaakt denk hierbij aan: Blazen met perslucht, Deuren, Dorpels, Dashboard, Middenconsloe, Ramen, Stozuigen, Koffer ruimte en een verfrissende geur in de auto!

Voor een VIP-Behandeling kunt u ieder gewenst moment langskomen, hiervoor is geen afspraak nodig! Het is dan wel mogelijk dat onze medewerkers druk bezig zijn. Dit zou betekenen dat u langer dan normaal moet wachten. Om dit te voorkomen, Is het aan te raden een afspraak te maken.

Tijdens het wachten is het mogelijk om plaats te nemen in onze wachtkamer, Hier kunt u onder het genot van een kop koffie, thee, chocomel etc. Wachten totdat uw auto klaar staat. U mag de auto ook achterlaten en deze later komen ophalen. Ook kunt u er voor kiezen om een leenfiets mee te nemen en ondertussen een boodschap te doen, dit is geheel gratis!

De prijs voor deze behandeling is:

Voor een standaardauto: €54,99 ; Met waspas €49,99
SUV, MPV of Bus: €64,99 ; Met waspas €59,99

BIJ EEN EXTRA BEVUILDE AUTO KAN ER EEN MEERPRIJS IN REKENING WORDEN GEBRACHT*

BEFORE AND AFTER

Inbegrepen zit:

WASPROGRAMMA UITSTEKEND - PERSLUCHT - DEUREN - DORPELS -DASHBOARD - MIDDEN CONSOLE - RAMEN - STOFZUIGEN - KOFFER RUIMTE - VERFRISSENDE GEUR

IMPRESSIE FOTO'S