OZON BEHANDELING

OZON BEHANDELING

Last van onaangename geuren in uw auto? U lijkt alles te hebben geprobeerd maar niks wilt natuurlijk werken omdat de stankoverlast telkens toch weer terug keert. Dit is een veelvoorkomend probleem.

Kies daarom voor de ozon behandeling, deze behandeling helpt tegen hondenlucht tot aan rooklucht.

Het is aan te raden deze behandeling te combineren met een binnenreiniging.

Prijs

Vanaf €124,99

Wachttijd

Circa 120 tot 180 minuten

Wachtruimte

Onder het genot van een kop koffie kunt u wachten in onze wachtruimte

Extra

Gratis leenfiets als u moet wachten

BESCHRIJVING

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt, en bovendien desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verleden tijd.

Geuren die zijn te verwijderen zijn o.a:
- Rook en/of brandlucht
- Morsen van eten & drinken in de auto
- Overgeven in de auto
- Een benzine-lucht (bv. morsen van een jerrycan)
- Transpiratielucht van vorige eigenaar

Voor een Ozon behandeling kunt u ieder gewenst moment langskomen, hiervoor is geen afspraak nodig! Het is dan wel mogelijk dan onze medewerkers druk bezig zijn. Dit zou betekenen dat u langer dan normaal moet wachten.

Om dit te voorkomen, Is het aan te raden een afspraak te maken. Tijdens het wachten is het mogelijk om plaats te nemen in onze wachtkamer, Hier kunt u onder het genot van een kop koffie, thee, chocomel etc. Wachten totdat uw auto klaar staat. U mag de auto ook achterlaten en deze later komen ophalen. Ook kunt u er voor kiezen om een leenfiets mee te nemen en ondertussen een boodschap te doen, dit is geheel gratis!

De prijs voor deze behandeling is: €124,99,-

OZON BEHANDELING

Inbegrepen zit:

OZON BEHANDELING - VERFRISSENDE GEUR

IMPRESSIE FOTO'S