ALL-IN PAKKET

ALL-IN PAKKET

Is de binnen en -buitenkant van de auto niet meer in nieuwstaat? Breng je auto dan naar Mrcarwashzeist! De complete auto zal weer showroomklaar worden gemaakt!

Hardnekkige vlekken in uw bekleding in zowel leer als stof zullen verdwijnen. Eventuele nare geurtjes in de auto zullen ook worden verholpen!

De buitenkant van de auto zal worden gepoetst en polijst, zodat ook de buitenkant weer showroomklaar is!

De prijs van het ALL-IN pakket is inclusief het wassen van de buitenkant van de auto.

Prijs

Vanaf €499,99

Wachttijd

Circa 1 á 2 dagen

Wachtruimte

Voor dit pakket is het genoodzaakt om uw auto achter te laten

Extra

Gratis leenfiets als u moet wachten

BESCHRIJVING

Het poetsen van je auto houdt zich net als wassen bezig met de blanke laklaag en dus de buitenste laklaag van je auto. Waar deze laag bij wassen alleen wordt verzorgd, kun je met poetsen deze laag ook herstellen. Door je auto regelmatig te laten poetsen verleng je de levensduur van je lak en voorkom je roesten. Voor het poetsen van je auto wordt deze altijd eerst goed gewassen, zodat er geen onverwachte zandkorreltjes tussen je lak en de poetsdoek of pad komen

Daarna begint het poetsen met de poetsmachine met een daarvoor bestemde zachte poetspad. Dit zorgt er niet alleen voor dat je auto vlekvrij opdroogt, maar ook dat de glans wordt hersteld. Kleine beschadigingen in de buitenste laag van je lak kunnen in sommige gevallen ook worden verwijderd door te poetsen.

Herstel en onderhoud in de diepere lagen van je lak kan eigenlijk alleen door te polijsten, daarom doen wij beide behandelingen. Hierbij wordt de lak eigenlijk lichtjes opgeschuurd en zo egaal gemaakt. Een egale lak kan het licht beter reflecteren waardoor de auto weer meer zal gaan glanzen. Diepere beschadigingen zoals verkleuringen door ingebrande vogelpoep kunnen door polijsten verholpen worden. Maar wanneer een beschadiging echt tot in de grondlaag van de lak is doorgedrongen, zal ook polijsten helaas niet genoeg zijn. Laat polijstwerk echt alleen door een professional uitvoeren, fouten kunnen voor nare beschadigingen zorgen.

Het schoonhouden van je auto kan dus op verschillende gradaties. Wassen en poetsen is regelmatig aan te raden en polijsten hoeft iets minder vaak te gebeuren. Het laten uitbesteden van deze werkzaamheden voorkomt lakschade en bezorgt een hoop rijplezier!

De binnenkant wordt compleet schoongemaakt denk hierbij aan: Stofzuigen, dashboard, ramen, midden console, koffer ruimte, dorpels afnemen en asbak legen. Ook worden uw matten compleet schoongemaakt, deze worden in de mattenwasser gereinigd. Uw banden zullen een nieuwe look krijgen, deze zullen wij namelijk voorzien van bandenkwart. In de auto krijgt u ook een geur ingespoten naar keuze. U kunt kiezen uit: Pine mist, New car, of Vanille.

En het belangrijkste is dat uw stoelen worden gereinigd door middel van Stoom. Uw autobekleding zal diep worden gereinigd door middel van stoom. Het grote voordeel van reiniging door middel van stoom is dat het 99% van de bacteriën doodt. Ook verwijdert de stoomreiniger nare en hardnekkige luchtjes uit uw auto. Een ander voordeel van stoomreiniging is dat we alle soorten auto bekleding effectief kunnen reinigen. Zowel stoffen als lederen bekleding schoonmaken is geen probleem. Uw lederen bekleding wordt na de reiniging behandeld met een speciaal leer behandeling, zodat het in de toekomst beschermd is tegen vuil.

Ook krijgt u een heerlijke Mrcarwash auto geur, waardoor u auto voorlopig ook fris zal ruiken. In de auto krijgt u van ons ook een Mrcarwash doekje, waarmee u zelf de binnenkant van de auto kan afnemen!

Voor het ALL-IN dient u een afspraak te maken, u kunt hiervoor niet op ieder gewenst moment langskomen.

U dient u auto 1 a 2 dagen bij ons achter te laten, want deze behandeling zal veel tijd kosten. U kunt bij ons een leenfiets krijgen zodat u vervoer naar huis heeft.

De prijs voor deze behandeling is vanaf €499,99

De prijs wordt bepaald door de staat en grootte van uw auto, het is daarom van belang om een langs te komen voor een betere prijsindicatie.

BIJ EEN EXTREEM BESCHADIGDE OF BEVUILDE AUTO KAN ER EEN MEERPRIJS IN REKENING WORDEN GEBRACHT*

BEFORE AND AFTER

Inbegrepen zit:

WASPROGRAMMA EXCLUSIEF - POETSEN VAN DE AUTO - POLIJSTEN VAN DE AUTO - PERSLUCHT - DEUREN - DORPELS -DASHBOARD - MIDDEN CONSOLE - RAMEN - STOFZUIGEN - KOFFER RUIMTE - BEKLEDING STOOMREINIGEN - DIEPTEREINIGING MATTEN - BANDENZWART - VERFRISSENDE GEUR

IMPRESSIE FOTO'S