RAAM COATING

RAAM COATING

Geen ruitenwisser meer gebruiken?

Dat kan door onze raamcoating! Naast vuilafstotend worden uw ramen ook waterafstotend!

Prijs

Vanaf €99,99

Wachttijd

Circa 60 minuten

Wachtruimte

Onder het genot van een kop koffie kunt u wachten in onze wachtruimte

Extra

Gratis leenfiets als u moet wachten

BESCHRIJVING

Een beschermende coating die niet voor je lak bedoelt is, maar voor je glas. De meeste beschermende producten vormen een barriere tussen je lak en het vuil. Hierdoor kan vuil zich niet hechten, het oppervlak aantasten en is het makkelijker te verwijderen. Op glas is dit niet allemaal even noodzakelijk, glas is namelijk erg hard en heeft een redelijk goede weerstand tegen vuil.

Ondanks dat het grootste voordel gericht is op veiligheid, heeft het ook een functionele toevoeging.
De coating heeft namelijk een waterafstotend effect, hierdoor kan water zich niet hechten aan het oppervlak en blijft het als individuele druppels op het glas liggen en niet als 1 grote plak water. De individuele druppels zijn meer vatbaar voor wind dan een grote plak, waardoor de druppels makkelijker weggeblazen worden. Het gevolg is dat het water letterlijk van het glas afrolt tijdens het rijden

Een extra voordeel is dat het vuil bovenop de coating blijft liggen en daardoor tijdens het wassen makkelijk weggeveegd kan worden. Zo voorkom je dat je een afdruk krijgt van waar je ruitenwissers komen, en waar niet.

Voor het coaten van uw ramen kunt u ieder gewenst moment langskomen, hiervoor is geen afspraak nodig! Het is dan wel mogelijk dan onze medewerkers druk bezig zijn. Dit zou betekenen dat u langer dan normaal moet wachten. Om dit te voorkomen, Is het aan te raden een afspraak te maken.

Tijdens het wachten is het mogelijk om plaats te nemen in onze wachtkamer, Hier kunt u onder het genot van een kop koffie, thee, chocomel etc. Wachten totdat uw auto klaar staat.

U mag de auto ook achterlaten en deze later komen ophalen. Ook kunt u er voor kiezen om een leenfiets mee te nemen en ondertussen een boodschap te doen, dit is geheel gratis!

De prijs voor deze behandeling is €99,99


PRIJS VARIEERT OP BASIS VAN DE GROOTTE VAN DE AUTO

RAAM COATING

Inbegrepen zit:

RAMEN COATEN

IMPRESSIE FOTO'S