KOPLAMPEN POLIJSTEN

KOPLAMPEN POLIJSTEN

Kunststof koplampen kunnen naar verloop van tijd krassen en steenslag oplopen. Ook kunnen ze dof worden door inwerking van UV straling van zonlicht, Hierdoor neemt de lichtopbrengst sterk af. Het gevolg hiervan kan zijn dat u in het donker minder ziet en ook kan uw auto bij de APK afgekeurd worden.

Zorg daarom dat u uw koplampen polijst in plaats van dat u nieuwe koplampen moet kopen, want dan bent u veel duurder uit!

Prijs

Vanaf €49,99

Wachttijd

Circa 60 tot 120 minuten

Wachtruimte

Onder het genot van een kop koffie kunt u wachten in onze wachtruimte

Extra

Gratis leenfiets als u moet wachten

BESCHRIJVING

Waarom worden heldere koplampen na een poos zo dof? Vroeger hadden we nog koplampen van glas, tegenwoordig is dat anders. Koplampen worden nu vervaardigd met transparante kunststof met daarop een coating, dit is een dunne film die het kunststof beschermt. Of je nu rondrijdt in een gloednieuwe exoot of in een wat oudere Fiat, bij normaal gebruik van welke auto dan ook verweert, beschadigd en verkleurt de coating van de koplampen.

HOE WERKT HET?

Doordat wij de koplampen schuren en polijsten en daarna voor een duurzaam herstel een UV resistente beschermlaag aanbrengen, brengen wij de helderheid in uw koplampen terug!

Voor het polijsten van uw koplampen dient u een afspraak te maken, u kunt hiervoor niet op ieder gewenst moment langskomen.

Tijdens het wachten is het mogelijk om plaats te nemen in onze wachtkamer, Hier kunt u onder het genot van een kop koffie, thee, chocomel etc. wachten totdat uw auto klaar staat. U mag de auto ook achterlaten en deze later komen ophalen. Ook kunt u er voor kiezen om een leenfiets mee te nemen en ondertussen een boodschap te doen, dit is geheel gratis!

De prijs voor deze behandeling is:

€49,99 per koplamp.

BEFORE AND AFTER

Inbegrepen zit:

KOPLAMPEN POLIJSTEN

IMPRESSIE FOTO'S