EXTERIEUR PAKKET

EXTERIEUR PAKKET

Doffe en verweerde lak, gebruikerskrassen en harsstippen op de lak. Dat kunnen allemaal ergernissen zijn, waar je op een bepaald moment vanaf wilt. Wellicht bij overname van een tweedehandse auto of omdat je gewoon weer even die showroomlook voor je auto wilt ervaren. Een intensieve poetsbeurt doet wonderen voor de uitstraling van je auto.

De prijs van het exterieurpakket is inclusief het wassen van de buitenkant van de auto.

Prijs

Vanaf €349,99

Wachttijd

Circa 1 á 2 dagen

Wachtruimte

Voor dit pakket is het genoodzaakt uw auto achter te laten

Extra

Gratis leenfiets als u moet wachten

BESCHRIJVING

Het poetsen van je auto houdt zich net als wassen bezig met de blanke laklaag en dus de buitenste laklaag van je auto. Waar deze laag bij wassen alleen wordt verzorgd, kun je met poetsen deze laag ook herstellen. Door je auto regelmatig te laten poetsen verleng je de levensduur van je lak en voorkom je roesten. Voor het poetsen van je auto wordt deze altijd eerst goed gewassen, zodat er geen onverwachte zandkorreltjes tussen je lak en de poetsdoek of pad komen

Daarna begint het poetsen met de poetsmachine met een daarvoor bestemde zachte poetspad. Dit zorgt er niet alleen voor dat je auto vlekvrij opdroogt, maar ook dat de glans wordt hersteld. Kleine beschadigingen in de buitenste laag van je lak kunnen in sommige gevallen ook worden verwijderd door te poetsen.

Herstel en onderhoud in de diepere lagen van je lak kan eigenlijk alleen door te polijsten, daarom doen wij beide behandelingen. Hierbij wordt de lak eigenlijk lichtjes opgeschuurd en zo egaal gemaakt. Een egale lak kan het licht beter reflecteren waardoor de auto weer meer zal gaan glanzen. Diepere beschadigingen zoals verkleuringen door ingebrande vogelpoep kunnen door polijsten verholpen worden. Maar wanneer een beschadiging echt tot in de grondlaag van de lak is doorgedrongen, zal ook polijsten helaas niet genoeg zijn. Laat polijstwerk echt alleen door een professional uitvoeren, fouten kunnen voor nare beschadigingen zorgen.

Het schoonhouden van je auto kan dus op verschillende gradaties. Wassen en poetsen is regelmatig aan te raden en polijsten hoeft iets minder vaak te gebeuren. Het laten uitbesteden van deze werkzaamheden voorkomt lakschade en bezorgt een hoop rijplezier!

Voor het exterieurpakket dient u een afspraak te maken, u kunt hiervoor niet op ieder gewenst moment langskomen.

U dient u auto 1 a 2 dagen bij ons achter te laten, want deze behandeling zal veel tijd kosten. U kunt bij ons een leenfiets krijgen zodat u vervoer naar huis heeft.

De prijs voor deze behandeling is vanaf €349,99

De prijs wordt bepaald door de staat en grootte van uw auto, het is daarom van belang om een langs te komen voor een betere prijsindicatie.

BIJ EEN EXTREEM BESCHADIGDE AUTO KAN ER EEN MEERPRIJS IN REKENING WORDEN GEBRACHT*

BEFORE AND AFTER

Inbegrepen zit:

HANDWAS - POETSEN VAN DE AUTO - POLIJSTEN VAN DE AUTO

IMPRESSIE FOTO'S