VIP SPECIAAL

VIP SPECIAAL

Een schone auto, dat wilt natuurlijk iedereen. Het vervelende hieraan is dat het u te veel tijd kost of dat u niet uw gewenste resultaat behaalt. Kies daarom voor onze VIP Speciaal behandeling.

Wij maken de auto compleet schoon terwijl u wacht Bij een VIP-Behandeling wordt de binnen en -buitenkant van uw auto weer fatsoenlijk. Ook worden uw stoelen met shampoorellen gereinigd. Hiermee kunt u weer met een fijn gevoel in uw auto stappen!

Prijs

Vanaf €119,99

Wachttijd

Circa 45 tot 60 minuten

Wachtruimte

Onder het genot van een kop koffie kunt u wachten in onze wachtruimte

Extra

Gratis leenfiets als u moet wachten

BESCHRIJVING

De auto wordt zowel van binnen als van buiten compleet gereinigd. De buitenkant wordt gewassen met wasprogramma Uitstekend. De binnenkant wordt compleet schoongemaakt denk hierbij aan: Stofzuigen, dashboard, ramen, midden console, koffer ruimte, dorpels afnemen en asbak legen. Ook worden uw matten compleet schoongemaakt, deze worden in de mattenwasser gereinigd. Uw banden zullen een nieuwe look krijgen, deze zullen wij namelijk voorzien van bandenkwart. In de auto krijgt u ook een geur ingespoten naar keuze. U kunt kiezen uit: Pine mist, New car, of Vanille.

En het belangrijkste is dat uw stoelen worden gereinigd door middel van shampoorellen. Op deze manier zullen vlekken uit uw bekleding verdwijnen en worden de stoelen weer fris.


Ook krijgt u een heerlijke Mrcarwash auto geur, waardoor u auto voorlopig ook fris zal ruiken. In de auto krijgt u van ons ook een Mrcarwash doekje, waarmee u zelf de binnenkant van de auto kan afnemen!

Voor een VIP Speciaal behandeling kunt u ieder gewenst moment langskomen, hiervoor is geen afspraak nodig! Het is dan wel mogelijk dan onze medewerkers druk bezig zijn. Dit zou betekenen dat u langer dan normaal moet wachten. Om dit te voorkomen, Is het aan te raden een afspraak te maken.

Tijdens het wachten is het mogelijk om plaats te nemen in onze wachtkamer, Hier kunt u onder het genot van een kop koffie, thee, chocomel etc. Wachten totdat uw auto klaar staat.

U mag de auto ook achterlaten en deze later komen ophalen. Ook kunt u er voor kiezen om een leenfiets mee te nemen en ondertussen een boodschap te doen, dit is geheel gratis!

De prijs voor deze behandeling is:

Voor een standaardauto: €134,99 ; Met waspas €124,99

SUV, MPV of Bus: €144,99 ; Met waspas €134,99

BIJ EEN EXTRA BEVUILDE AUTO KAN ER EEN MEERPRIJS IN REKENING WORDEN GEBRACHT*

BEFORE AND AFTER

Inbegrepen zit:

WASPROGRAMMA UITSTEKEND - PERSLUCHT - DEUREN - DORPELS -DASHBOARD - MIDDEN CONSOLE - RAMEN - STOFZUIGEN - KOFFER RUIMTE - BEKLEDING SHAMPONEREN - DIEPTEREINIGING MATTEN - BANDENZWART - VERFRISSENDE GEUR

IMPRESSIE FOTO'S