CABRIODAK IMPREGNEREN

CABRIODAK IMPREGNEREN

Zit uw cabriodak ook onder de algen? Kom langs bij MRCarwashzeist, wij reinigen uw cabriodak grondig en impregneren daarna het dak.

Door uw cabriodak regelmatig te impregneren verlengt u de levensduur van uw cabrio. Als uw cabriokap goed geïmpregneerd is, is deze namelijk niet alleen vocht-, maar ook vuilafstotend. Het doek blijft dus langer schoon.

De prijs voor deze behandeling is inclusief wassen!

Prijs

Vanaf €149,99

Wachttijd

Circa 2 dagen

Wachtruimte

Voor dit pakket is het genoodzaakt uw auto achter te laten

Extra

Gratis leenfiets als u moet wachten

BESCHRIJVING

Verleng de levensduur van uw cabriodak door deze goed te onderhouden en regelmatig te impregneren.

Met warme zonnige dagen is het heerlijk om met een open cabrio te rijden. De wind en zon geven een gevoel van vrijheid. Maar ook op minder mooie dagen moet u met plezier kunnen rijden. Daarom is het belangrijk dat het dak van uw cabrio goed geïmpregneerd is.

Wij zullen de cabriodak eerst volledig reinigen, dit betekent dat het dak nat is. Als het dak nat is, is het niet mogelijk het dak te impregneren. De auto moet daarom een dan blijven staan, zodat het dak kan drogen. De volgende dag kan het dak geïmpregneerd worden en is de auto gereed om opgehaald te worden!

Voor het Impregneren van uw cabriodak dient u een afspraak te maken, u kunt hiervoor niet op ieder gewenst moment langskomen.

U dient u auto circa 2 dagen bij ons achter te laten, want deze behandeling zal veel tijd kosten. U kunt bij ons een leenfiets krijgen zodat u vervoer naar huis heeft.

De prijs voor deze behandeling is vanaf €149,99

De prijs wordt bepaald door de staat van uw dak, het is daarom van belang om een langs te komen voor een betere prijsindicatie.

BEFORE AND AFTER

Inbegrepen zit:

WASPROGRAMMA UITSTEKEND - CABRIODAK REINIGEN - CABRIODAK IMPREGNEREN

IMPRESSIE FOTO'S