INTERIEUR PAKKET

INTERIEUR PAKKET

Is de binnenkant van de auto niet meer in nieuwstaat? Breng je auto dan naar Mrcarwashzeist! De complete binnenkant van uw auto zal weer showroomklaar worden gemaakt!

Hardnekkige vlekken in uw bekleding in zowel leer als stof zullen verdwijnen. Eventuele nare geurtjes in de auto zullen ook worden verholpen!

De prijs voor het interieurpakket is inclusief het wassen van de buitenkant van de auto.

Prijs

Vanaf €199,99

Wachttijd

Circa 120 minuten

Wachtruimte

Onder het genot van een kop koffie kunt u wachten in onze wachtruimte

Extra

Gratis leenfiets als u moet wachten

BESCHRIJVING

De auto wordt zowel van binnen als van buiten compleet gereinigd. De buitenkant wordt gewassen met wasprogramma Exclusief. De binnenkant wordt compleet schoongemaakt denk hierbij aan: Stofzuigen, dashboard, ramen, midden console, koffer ruimte, dorpels afnemen en asbak legen. Ook worden uw matten compleet schoongemaakt, deze worden in de mattenwasser gereinigd. Uw banden zullen een nieuwe look krijgen, deze zullen wij namelijk voorzien van bandenkwart. In de auto krijgt u ook een geur ingespoten naar keuze. U kunt kiezen uit: Pine mist, New car, of Vanille.

En het belangrijkste is dat uw stoelen worden gereinigd door middel van Stoom. Uw autobekleding zal diep worden gereinigd door middel van stoom. Het grote voordeel van reiniging door middel van stoom is dat het 99% van de bacteriën doodt. Ook verwijdert de stoomreiniger nare en hardnekkige luchtjes uit uw auto. Een ander voordeel van stoomreiniging is dat we alle soorten auto bekleding effectief kunnen reinigen. Zowel stoffen als lederen bekleding schoonmaken is geen probleem. Uw lederen bekleding wordt na de reiniging behandeld met een speciaal leer behandeling, zodat het in de toekomst beschermd is tegen vuil.

Ook krijgt u een heerlijke Mrcarwash auto geur, waardoor u auto voorlopig ook fris zal ruiken. In de auto krijgt u van ons ook een Mrcarwash doekje, waarmee u zelf de binnenkant van de auto kan afnemen!

Voor het Interieurpakket dient u een afspraak te maken, u kunt hiervoor niet op ieder gewenst moment langskomen.
Tijdens het wachten is het mogelijk om plaats te nemen in onze wachtkamer, Hier kunt u onder het genot van een kop koffie, thee, chocomel etc. Wachten totdat uw auto klaar staat.

U mag de auto ook achterlaten en deze later komen ophalen. Ook kunt u er voor kiezen om een leenfiets mee te nemen en ondertussen een boodschap te doen, dit is geheel gratis!

De prijs voor deze behandeling is:
Standaardauto: €199,99 Waspas €189,99
SUV,MPV,BUS: €209,99 Waspas €199,99

BIJ EEN EXTRA BEVUILDE AUTO KAN ER EEN MEERPRIJS IN REKENING WORDEN GEBRACHT*

BEFORE AND AFTER

Inbegrepen zit:

WASPROGRAMMA UITSTEKEND - PERSLUCHT - DEUREN - DORPELS -DASHBOARD - MIDDEN CONSOLE - RAMEN - STOFZUIGEN - KOFFER RUIMTE - BEKLEDING STOOMREINIGEN - DIEPTEREINIGING MATTEN - BANDENZWART - VERFRISSENDE GEUR

IMPRESSIE FOTO'S