CARCLEANING

CARCLEANING
MR CARWASH ZEIST

Hars verwijderen

inclusief wassen

€99

Polijsten
Elke auto kan worden gepolijst. Het resultaat is afhankelijk van de staat waarin de autolak zich bevindt natuurlijk. Bij MR Carwash polijsten wij met een poetsmachine en niet met de hand. Het polijsten verwijdert kleine krasjes en andere onvolkomenheden van de lak waardoor het geheel na een polijstbeurt glad aanvoelt en er weer stralend en als nieuw uitziet.

Doffe koplampen herstellen p.st

inclusief wassen

€34,95

Koplampen polijsten
Koplampen kunnen naar verloop van tijd krassen of steenslag oplopen of dof worden door inwerking van uv-straling waardoor het lichtopbrengst sterk afneemt. Hierdoor ziet u in het donker minder en kan uw auto zelfs worden afgekeurd bij de APK-keuring.

Waarom worden heldere koplampen na een poos zo dof? Vroeger hadden we nog koplampen van glas, tegenwoordig is dat anders. Koplampen worden tegenwoordig gemaakt van transparante kunststof, met daarop een coating. Dit is een dunne laag die het kunststof beschermt. Of je nou rondrijdt in een gloednieuwe auto of in een wat oudere, bij gebruik van welke auto dan ook, beschadigt en verkleurt de coating van de koplampen.

Stoom stoelen

inclusief wassen

€49

Stoomreiniging
Voor het reinigen van autobekleding kan je bij ons terecht voor een stoomreiniging. Het grote voordeel van reiniging door middel van stoom is dat het 99% van de bacteriën doodt. Ook verwijdert de stoomreiniger nare en hardnekkige luchtjes uit uw auto.

Een ander voordeel van stoomreiniging is dat we alle soorten auto bekleding effectief kunnen reinigen. Zowel stoffen als lederen bekleding schoonmaken is geen probleem. Uw lederen bekleding wordt na de reiniging behandeld met een speciaal middel, zodat het in de toekomst beschermd is tegen vuil.

Ozon-behandeling

inclusief wassen

€69

Leer behandeling

inclusief wassen

€49

Ozon-behandeling €50
Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in uw auto, camper of caravan, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto of camper gereinigd en gedesinfecteerd.

Heeft u last van hooikoorts? Dan is een ozonbehandeling een van de oplossingen om uw klachten te verminderen. De pollen die achterblijven in uw luchtcirculatiesysteem worden door deze behandeling vernietigd.

Wanneer kiest u voor een ozonbehandeling:

  • Rook en/of brandlucht
  • Muffe lucht van schimmel veroorzaakt door vocht
  • Bedorven lucht door gemorste levensmiddelen
  • Onaangename geur door huisdieren
  • Braaklucht
  • Benzine of diesel lucht na lekken of morsen
  • Pollen seizoen

Interieur pakket

Gehele interieur reinigen inclusief stomen / stelen

€89

Poetsen
Een goed verzorgde auto ziet er tien keer beter uit dan een wagen die al tijden niet gepoetst is. Glimt jouw autolak je tegemoet, dan is dat niet alleen een lust voor het oog, maar ook goed voor je portemonnee! Door je auto te poetsen verleng je de levensduur van je lak, waardoor je auto er langer goed uit ziet en je roest geen kans geeft.
Wist u dat goed poetswerk de inruilwaarde van uw auto kan verhogen? Volgens een onderzoek van de ANWB kan de waarde stijgen met honderden euro’s.

Exterieur pakket

Wassen, poetsen en polijsten

€189

ALL-IN Pakket

Exterieur + Interieur pakket

€249

Coating
Tegenwoordig biedt een coating de beste bescherming voor je autolak, maar wat houdt een coating eigenlijk in?

Een coating is een beschermend product voor je lak. Het is een speciaal middel dat een dunne laag achterlaat die (na uitharding) ontzettend hard wordt. Het heeft een uitstekende weerstand tegen chemicaliën, weert vuil en stof goed af en heeft een levensduur van 1 tot 3 jaar.

Bij MR Carwash hebben wij verschillende soorten coating. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn? Kom dan vrijblijvend langs om de prijzen te bespreken

Velgen poedercoaten
Poedercoaten van velgen is erg populair, en biedt momenteel de beste bescherming voor velgen. Poedercoaten geeft een duurzame bescherming tegen corrosie, en uitstekende bescherming tegen extreme invloeden van buitenaf. Ideaal voor uw wintervelgen, u rijdt zorgeloos vele winters door, zonder dat de lak er op achteruitgaat.